Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ontwerptalent gaat de strijd aan in modeminded Maastricht

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 18:36

Zo'n 150 veelbelovende ontwerpers en podiumkunstenaars hebben zich in Maastricht verzameld voor de jubileumeditie van Fashionclash.

Het driedaagse modefestival wordt dit weekend voor de tiende keer georganiseerd.

Heinde en ver
De kunstenaars komen van heinde en ver naar de Limburgse hoofdstad om hun creaties te tonen aan een groter publiek. Zo doen er dit jaar ontwerpers uit onder andere Duitsland, Italië, Polen, Finland en Peru mee. Hoogtepunt is de modeshow op zaterdagavond in de SAM Decorfabriek waar de talenten hun ontwerpen mogen showen.

'Pelgrimstocht'
Naast de modeshow is er door de stad een route uitgestippeld. 'The Route' is volgens de organisatie een 'inspirerende pelgrimstocht langs exposities, lezingen, theater- en dansvoorstellingen en Fashion Talks'.

Aan het eind van het modefestijn worden er in alle specialisaties winnaars gekozen. Fashionclash is van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni in het centrum van Maastricht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen