Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ontwerptalent gaat de strijd aan in modeminded Maastricht

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 18:36

Zo'n 150 veelbelovende ontwerpers en podiumkunstenaars hebben zich in Maastricht verzameld voor de jubileumeditie van Fashionclash.

Het driedaagse modefestival wordt dit weekend voor de tiende keer georganiseerd.

Heinde en ver
De kunstenaars komen van heinde en ver naar de Limburgse hoofdstad om hun creaties te tonen aan een groter publiek. Zo doen er dit jaar ontwerpers uit onder andere Duitsland, Italië, Polen, Finland en Peru mee. Hoogtepunt is de modeshow op zaterdagavond in de SAM Decorfabriek waar de talenten hun ontwerpen mogen showen.

'Pelgrimstocht'
Naast de modeshow is er door de stad een route uitgestippeld. 'The Route' is volgens de organisatie een 'inspirerende pelgrimstocht langs exposities, lezingen, theater- en dansvoorstellingen en Fashion Talks'.

Aan het eind van het modefestijn worden er in alle specialisaties winnaars gekozen. Fashionclash is van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni in het centrum van Maastricht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen