Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontsnapte pedoseksueel is aangehouden

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 16:21

De 42-jarige tbs'er Harry van E. is vrijdag op een camping in het Zeeuwse Rilland aangehouden. Hij is donderdag tijdens een fietstocht ontsnapt en was voor het laatst gezien in Gennep.

"De ontsnapte TBS'er uit ons voorgaande bericht is inmiddels aangehouden", schrijft Politie Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk op Facebook. Hij werd aangehouden in het Zeeuwse Rilland, meldt een woordvoerder van het OM.

Misbruik
Van E. is in 2013 veroordeeld tot tbs met dwangverpleging voor het misbruiken van meerdere minderjarige meisjes. Hij zat vast in de Pompekliniek in Nijmegen. De slachtoffers en hun familieleden werden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van zijn ontsnapping.

Begeleid fietsverlof
Tijdens begeleid fietsverlof wist hij in het buitengebied bij Malden te ontsnappen van zijn begeleiders. Daarna heeft hij rond 15:30 uur gepind bij een bank aan de Zandstraat in Gennep. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie werd ingeschakeld om de man op te sporen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen