Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Ontslagen' Oliseh verschijnt gewoon op Fortuna-training

Geplaatst opdinsdag 30 januari 2018 - 17:01

De training van Fortuna Sittard is dinsdag afgewerkt mét de veelbesproken trainer Sunday Oliseh, ondanks aanhoudende geruchten over zijn ontslag.

Er ontstond enige twijfel over zijn aanwezigheid, nadat Voetbal International schreef dat de 43-jarige Nigeriaan moet vertrekken uit Sittard.

Hofland en Eijer
Kevin Hofland en René Eijer zouden de huidige Fortuna Sittard-oefenmeester opvolgen. Zelf mag Oliseh niet reageren op de kwestie. De club verwijst naar het statement op de eigen website, waarin ontkend wordt dat Oliseh de laan uit is gestuurd.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen