Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ontslagen Molenaar: 'Van prestaties kon geen sprake zijn'

Geplaatst opzondag 24 maart 2019 - 11:10

Vijf dagen na zijn ontslag als trainer van Roda JC zit Robert Molenaar nog met tal van vragen. Niet alleen het feit dat hij de laan uit is gestuurd, maar vooral de manier waarop steekt hem enorm.

Dat vertelde hij zondag bij FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

Lees ook: Molenaar verrast door ontslag: 'Geen signalen gehad'

Wrang gevoel
Zijn prestaties als trainer zijn geëvalueerd. "Dat zou alleen maar gebeuren op basis van passie en strijd, niet op basis van progressie of de ranglijst. Dat omdat de selectie op een dusdanig late en dusdanige manier in elkaar was gezet, dat van prestaties eigenlijk geen sprake kon zijn", vertelde hij in gesprek met presentator Kees Jansma. "Nu zit ik hier en dat voelt natuurlijk wel wrang. Dat stelt me teleur, maakt me kwaad, maar er heerst vooral verbazing."

Reserves ingezet
Volgens de oefenmeester uit Zaandam was zijn selectie enorm verzwakt sinds de degradatie uit de Eredivisie, vorig seizoen. "Er staan mensen in het eerste die vorig jaar op het tweede reserve waren. Dan is de vraag op basis waarvan je als coach geëvalueerd zou moeten worden", zei hij onder meer. Molenaar was 72 wedstrijden eindverantwoordelijk in Kerkrade. Hij won 25 van die wedstrijden.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen