Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontslagen Fortuna-trainer is woest: 'Dit is een schande'

Geplaatst opmaandag 19 december 2016 - 6:00

Het schort bij Fortuna Sittard aan kennis en kunde op vrijwel alle mogelijk gebieden.

De club zit in een wurggreep van de Turkse eigenaar Isitan Gun, en op de keper beschouwd is Fortuna eigenlijk geen profclub. Dat stelt Ben van Dael in een reactie op zijn ontslag als trainer bij de Sittardse club. "De resultaten waren slecht, daar loop ik niet voor weg. Maar dit is een schande."

Aan de dijk gezet
Van Dael werd dit weekend aan de dijk gezet nadat zijn ploeg vrijdag hard onderuit ging. In eigen stadion kreeg Fortuna met 4-0 op de broek van FC Den Bosch, ook bepaald geen hoogvlieger in de Jupiler League. De club gaat als 17e de winterstop in.

Van Vossen
Van Dael kwam een jaar geleden binnen bij Fortuna als opvolger van de eveneens ontslagen Peter van Vossen. Afgelopen zomer tekende hij nog een contract voor drie seizoenen. Fortuna begint op 2 januari weer met trainen. De club hoopt tegen die tijd een nieuwe trainer te hebben gevonden.

Meer over het ontslag van Van Dael in De Limburger van maandag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Kersverse Fortuna-trainer Van Dael blij met 'grote kans'
Nieuwe Fortuna-trainer mag meteen pittige puzzel leggen
Gelijkspel Fortuna in eerste partij onder nieuwe trainer
Fortuna Sittard zoekt naar spits
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen