Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontruiming woningen boven Designer Outlet Roermond

Geplaatst opdonderdag 17 augustus 2017 - 22:55

Een aantal woningen boven het nieuwe deel van de Designer Outlet in Roermond is donderdagavond ontruimd vanwege een kleine brand.

In een hamburgerrestaurant in de Outlet was vermoedelijk brand ontstaan in een afzuiging of een soortgelijk apparaat.

Op straat
Dat resulteerde in een flinke stank in het gesloten winkelgebied. De stank trok naar boven, naar de woningen daar. De New Orleans-flat werd daarom ontruimd. De bewoners kregen het verzoek een tijd op straat te wachten, in afwachting van het luchten van het gebouw.

Hulpdiensten in het Designer Outlet in Roermond.
Foto: 1Limburg

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand bij hamburgerzaak Outlet Center Roermond (27 juli 2019)
Bakplaat vat vlam: restaurants Designer Outlet dicht
'Verdachte' koffer Outlet Center Roermond blijkt leeg
Politie tikt raampje in en bevrijdt hond uit hete auto
Designer Outlet Roermond deels ontruimd na gaslek
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen