Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontplofte appartementen in Roermond eindelijk gerenoveerd

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 21:17

Bijna een jaar na dato is er eindelijk een start gemaakt met de renovatie van het appartementencomplex aan de Venloseweg in Roermond, waar op 10 april 2014 een gasexplosie plaatsvond.

Het bewuste appartement is compleet onbewoonbaar, maar de schade aan de rest van het gebouw valt mee.

Geen toestemming
Dat het zo lang heeft geduurd, heeft te maken met onenigheid tussen Wonen Limburg, eigenaar van het appartement, en de bewoners. Die gaven de corporatie geen toestemming om hun vernielde onderkomen te betreden om de schade vast te stellen.

Keuken poetsen
Uiteindelijk moest de rechter eraan te pas komen om de huurovereenkomst te ontbinden, aldus een woordvoerster van Wonen Limburg. Wat de reden was, kan ze niet zeggen. Evenmin waar de bewoners gebleven zijn. De explosie ontstond toen éen van de bewoners de keuken aan het poetsen was en er iets misging. De man raakte lichtgewond.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Woningcorporatie Wonen Limburg gedupeerd door fraude'
Wonen Limburg
Wonen Limburg onderzoekt schade door adviesbureau
Geen maximale huurverhoging Woonwenz en Wonen Limburg
Strijd om 'enkele tonnen' te veel rioolheffing
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen