Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ontmanteling drugslab: tientallen vaten met chemicaliën

Geplaatst opmaandag 15 oktober 2018 - 11:18

Een team van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) van de politie is maandag bezig met de ontmanteling van een drugslab in Maastricht.

Dat gebeurt in een loods aan Rekoutweg.

Weeïge geur
Het drugslab werd vrijdagavond ontdekt nadat een melding bij de brandweer binnenkwam dat er rook uit het dak van een bedrijf kwam. Ook was er sprake van een weeïge geur. Politie en brandweer ontdekten vervolgens na het openen van de toegangsdeur een redelijk groot drugslab.

Lees ook: Politie vindt drugslab in Maastricht

Amfetamine
Volgens een medewerker van NFO werd er in het lab amfetamine geproduceerd. De vaten met chemicaliën worden verwijderd. Waarschijnlijk gaat dit nog de hele dag duren. Daarna gaat Team Ondermijning Limburg tactisch onderzoek doen.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen