Overslaan en naar de inhoud gaan

Onthutste Fortuna-coach Eijer: 'Dit is een schande!'

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 17:35

De 5-1 afstraffing op bezoek bij De Graafschap kwam hard aan bij Fortuna Sittard. Trainer René Eijer reageerde in duidelijke taal: "Dit is ongelofelijk, een schande!"

"Daar waar we goed in waren - strijd en passie in de eerste helft van het seizoen - zagen we nu helemaal niet terug. Nogmaals: een schande", zo zei de oefenmeester in gesprek met L1 Radio.

Opstaan
Fortuna had bij de herstart van de competitie te maken met het wegvallen van aanvoerder Wessel Dammers. De centrale verdediger liep een forse knieblessure op in de winterstop. Dat wilde trainer René
Eijer niet als excuus gebruiken voor de forse nederlaag. "Hij is natuurlijk een belangrijke verdediger. In een wedstrijd kan Dammers ook geblesseerd raken, dan moet er ook eentje opstaan."

Lees ook: Miserabele middag Fortuna bij hekkensluiter: 5-1

Gefaald
Dat opstaan bleek echter te veel gevraagd. "Vandaag stond er niemand op. Een totale off-day", concludeert Eijer."Iedere wedstrijd zal je als team moeten fungeren. Vandaag hebben we als team gefaald."

Elfde
Fortuna zakt door de zeperd naar de elfde
plaats. Woensdag staat de bekerwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Komende zondag speelt de Sittardse club thuis tegen Vitesse.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen