Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Onthutste Fortuna-coach Eijer: 'Dit is een schande!'

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 17:35

De 5-1 afstraffing op bezoek bij De Graafschap kwam hard aan bij Fortuna Sittard. Trainer René Eijer reageerde in duidelijke taal: "Dit is ongelofelijk, een schande!"

"Daar waar we goed in waren - strijd en passie in de eerste helft van het seizoen - zagen we nu helemaal niet terug. Nogmaals: een schande", zo zei de oefenmeester in gesprek met L1 Radio.

Opstaan
Fortuna had bij de herstart van de competitie te maken met het wegvallen van aanvoerder Wessel Dammers. De centrale verdediger liep een forse knieblessure op in de winterstop. Dat wilde trainer René
Eijer niet als excuus gebruiken voor de forse nederlaag. "Hij is natuurlijk een belangrijke verdediger. In een wedstrijd kan Dammers ook geblesseerd raken, dan moet er ook eentje opstaan."

Lees ook: Miserabele middag Fortuna bij hekkensluiter: 5-1

Gefaald
Dat opstaan bleek echter te veel gevraagd. "Vandaag stond er niemand op. Een totale off-day", concludeert Eijer."Iedere wedstrijd zal je als team moeten fungeren. Vandaag hebben we als team gefaald."

Elfde
Fortuna zakt door de zeperd naar de elfde
plaats. Woensdag staat de bekerwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Komende zondag speelt de Sittardse club thuis tegen Vitesse.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen