Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Onthutste Fortuna-coach Eijer: 'Dit is een schande!'

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 17:35

De 5-1 afstraffing op bezoek bij De Graafschap kwam hard aan bij Fortuna Sittard. Trainer René Eijer reageerde in duidelijke taal: "Dit is ongelofelijk, een schande!"

"Daar waar we goed in waren - strijd en passie in de eerste helft van het seizoen - zagen we nu helemaal niet terug. Nogmaals: een schande", zo zei de oefenmeester in gesprek met L1 Radio.

Opstaan
Fortuna had bij de herstart van de competitie te maken met het wegvallen van aanvoerder Wessel Dammers. De centrale verdediger liep een forse knieblessure op in de winterstop. Dat wilde trainer René
Eijer niet als excuus gebruiken voor de forse nederlaag. "Hij is natuurlijk een belangrijke verdediger. In een wedstrijd kan Dammers ook geblesseerd raken, dan moet er ook eentje opstaan."

Lees ook: Miserabele middag Fortuna bij hekkensluiter: 5-1

Gefaald
Dat opstaan bleek echter te veel gevraagd. "Vandaag stond er niemand op. Een totale off-day", concludeert Eijer."Iedere wedstrijd zal je als team moeten fungeren. Vandaag hebben we als team gefaald."

Elfde
Fortuna zakt door de zeperd naar de elfde
plaats. Woensdag staat de bekerwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Komende zondag speelt de Sittardse club thuis tegen Vitesse.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen