Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdekking van drugsgrondstoffen in busje leidt naar Venlo

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 12:19

De aanhouding van een man bij een vrachtvoercontrole bij Geldrop heeft de politie donderdag geleid naar een pand in Venlo, daar werden 54 vaten met precursoren ontdekt.

De 35-jarige man uit Erp werd ontdekt toen hij met zijn bestelbus op de A67 bij Geldrop reed. Daar bleek dat hij achttien vaten met precursoren vervoerde, meldt de politie.

Grondstof
"Na de verklaring van de verdachte zijn in een pand in Venlo ook nog 54 vaten met precursoren aangetroffen en in beslag genomen", meldt de politie. Een precursor is een grondstof die wordt gebruikt voor de productie van synthetische drugs.

In samenwerking met de eenheid Limburg doet de Landelijke Eenheid onderzoekt naar de herkomst en bestemming van de precursoren.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen