Overslaan en naar de inhoud gaan

Onstuimige chauffeur slipt: moeder en kind naar ziekenhuis

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 17:00

Bij een ongeluk in Roermond zijn zondagmiddag een vrouw en haar kind gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16:00 uur op de kruising van de N280 met de Wirosingel.

Teveel gas
Een auto met Duits kenteken die richting Duitsland reed, trok volgens een correspondent ter plaatse iets te onstuimig op. Hierdoor verloor de chauffeur de macht over het stuur, waardoor de auto in een slip terechtkwam.

Andere weghelft
De wagen vloog over een vluchtheuvel en botste aan de andere kant van de weg tegen een auto die voor het rode verkeerslicht stond te wachten. In die auto zaten een moeder met haar kind. Zij raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen