Overslaan en naar de inhoud gaan

Onstuimige automobilist rijdt bijna biljartclub binnen

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 20:42

Een automobilist heeft zaterdagavond een grote ruit 'ingetikt' bij de biljartclub in Grubbenvorst.

Bij het parkeren had de man zijn voet of zijn voertuig niet helemaal onder controle en reed hij bijna naar binnen bij het pand op de hoek van de Lottumseweg en de Irenestraat. Dat gebeurde kort voor 20:00 uur.

Geen gewonden
Voor zover bekend was er bij de biljartclub niemand aanwezig. De automobilist is ter plaatse gecontroleerd door ambulanceverpleegkundigen. De man op leeftijd hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen