Overslaan en naar de inhoud gaan

Onstuimige automobilist rijdt bijna biljartclub binnen

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 20:42

Een automobilist heeft zaterdagavond een grote ruit 'ingetikt' bij de biljartclub in Grubbenvorst.

Bij het parkeren had de man zijn voet of zijn voertuig niet helemaal onder controle en reed hij bijna naar binnen bij het pand op de hoek van de Lottumseweg en de Irenestraat. Dat gebeurde kort voor 20:00 uur.

Geen gewonden
Voor zover bekend was er bij de biljartclub niemand aanwezig. De automobilist is ter plaatse gecontroleerd door ambulanceverpleegkundigen. De man op leeftijd hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen