Overslaan en naar de inhoud gaan

Onrustig in Breda na NAC-Roda JC: bus bekogeld

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 18:20

Na de wedstrijd NAC-Roda JC werd het erg onrustig in en om het NAC-stadion. De ME voerde charges uit op supporters van NAC.

Een agent is licht gewond geraakt en zeven supporters zijn opgepakt, meldt Omroep Brabant. NAC verloor van Roda en degradeert daarmee uit de Eredivisie.

Bus bekogeld
De politie liet via Twitter weten de situatie 'redelijk onder controle' te hebben. De supportersgroepen van beide clubs werden gescheiden en de politie wil dat zo houden. NAC-fans waren buiten het stadion op zoek naar de bussen van Roda. De spelersbus werd bekogeld, wat tot ruitschade leidde.

Rond 18:30 uur was de rust weergekeerd bij het stadion.

Vertraging
Eventuele vertraging bij het vertrek van de Roda-supporters uit Breda kan ertoe leiden dat ook de huldiging in Kerkrade later begint dan het geplande tijdstip van 20:15 uur.

De ME bij het stadion van NAC in Breda.
Foto: John Bannier

Lees ook:
- Roda JC terug naar de eredivisie
- Huldiging Roda JC live op L1TV

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda pakt zwaarbevochten en belangrijke zege in Breda
Wedstrijd Roda JC - NAC live te volgen via 1Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen