Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Onrustig in Breda na NAC-Roda JC: bus bekogeld

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 18:20

Na de wedstrijd NAC-Roda JC werd het erg onrustig in en om het NAC-stadion. De ME voerde charges uit op supporters van NAC.

Een agent is licht gewond geraakt en zeven supporters zijn opgepakt, meldt Omroep Brabant. NAC verloor van Roda en degradeert daarmee uit de Eredivisie.

Bus bekogeld
De politie liet via Twitter weten de situatie 'redelijk onder controle' te hebben. De supportersgroepen van beide clubs werden gescheiden en de politie wil dat zo houden. NAC-fans waren buiten het stadion op zoek naar de bussen van Roda. De spelersbus werd bekogeld, wat tot ruitschade leidde.

Rond 18:30 uur was de rust weergekeerd bij het stadion.

Vertraging
Eventuele vertraging bij het vertrek van de Roda-supporters uit Breda kan ertoe leiden dat ook de huldiging in Kerkrade later begint dan het geplande tijdstip van 20:15 uur.

De ME bij het stadion van NAC in Breda.
Foto: John Bannier

Lees ook:
- Roda JC terug naar de eredivisie
- Huldiging Roda JC live op L1TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda pakt zwaarbevochten en belangrijke zege in Breda
Wedstrijd Roda JC - NAC live te volgen via 1Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen