Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Onrustig in Breda na NAC-Roda JC: bus bekogeld

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 18:20

Na de wedstrijd NAC-Roda JC werd het erg onrustig in en om het NAC-stadion. De ME voerde charges uit op supporters van NAC.

Een agent is licht gewond geraakt en zeven supporters zijn opgepakt, meldt Omroep Brabant. NAC verloor van Roda en degradeert daarmee uit de Eredivisie.

Bus bekogeld
De politie liet via Twitter weten de situatie 'redelijk onder controle' te hebben. De supportersgroepen van beide clubs werden gescheiden en de politie wil dat zo houden. NAC-fans waren buiten het stadion op zoek naar de bussen van Roda. De spelersbus werd bekogeld, wat tot ruitschade leidde.

Rond 18:30 uur was de rust weergekeerd bij het stadion.

Vertraging
Eventuele vertraging bij het vertrek van de Roda-supporters uit Breda kan ertoe leiden dat ook de huldiging in Kerkrade later begint dan het geplande tijdstip van 20:15 uur.

De ME bij het stadion van NAC in Breda.
Foto: John Bannier

Lees ook:
- Roda JC terug naar de eredivisie
- Huldiging Roda JC live op L1TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda pakt zwaarbevochten en belangrijke zege in Breda
Wedstrijd Roda JC - NAC live te volgen via 1Limburg
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen