Overslaan en naar de inhoud gaan

Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot

Geplaatst opdonderdag 27 november 2014 - 13:51

Sinds hun scheiding zijn Albert Verlinde en Onno Hoes voor het eerst weer samen in het openbaar gespot.

De voormalige tortelduifjes bezochten gezamenlijk de première van de musical ‘The Sound of Music in Den Bosch. De musical is een productie van het bedrijf van Verlinde.

Het stel deelde 22 jaar lief en leed en was 13 jaar een getrouwd koppel. Op 15 oktober maakte het koppel de breuk wereldkundig.

Proces
"Ik had deze premier voor geen goud willen missen. Ik weet hoeveel tijd en liefde Albert in deze musical heeft gestoken. Ik heb het hele proces samen met hem meegemaakt. Daarom wilde ik er vandaag voor hem zijn", zo vertelt de single burgervader van Maastricht tegenover weekblad Story.

Hoes spreekt nuchter over de breuk. "Albert en ik zijn dan niet meer samen, we zullen een speciale band met elkaar blijven houden. Scheiden hoeft niet altijd lijden te zijn. Het kan ook in harmonie gebeuren. Daar zijn wij het bewijs van."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Verlinde voelt zich niet alleen na scheiding
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts