Overslaan en naar de inhoud gaan

Onno Hoes en Albert Verlinde samen gespot

Geplaatst opdonderdag 27 november 2014 - 13:51

Sinds hun scheiding zijn Albert Verlinde en Onno Hoes voor het eerst weer samen in het openbaar gespot.

De voormalige tortelduifjes bezochten gezamenlijk de première van de musical ‘The Sound of Music in Den Bosch. De musical is een productie van het bedrijf van Verlinde.

Het stel deelde 22 jaar lief en leed en was 13 jaar een getrouwd koppel. Op 15 oktober maakte het koppel de breuk wereldkundig.

Proces
"Ik had deze premier voor geen goud willen missen. Ik weet hoeveel tijd en liefde Albert in deze musical heeft gestoken. Ik heb het hele proces samen met hem meegemaakt. Daarom wilde ik er vandaag voor hem zijn", zo vertelt de single burgervader van Maastricht tegenover weekblad Story.

Hoes spreekt nuchter over de breuk. "Albert en ik zijn dan niet meer samen, we zullen een speciale band met elkaar blijven houden. Scheiden hoeft niet altijd lijden te zijn. Het kan ook in harmonie gebeuren. Daar zijn wij het bewijs van."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Toyboy' Ruud reageert op scheiding Onno en Albert
'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen
Albert Verlinde legt 'nevenfuncties' in Maastricht neer
Verlinde voelt zich niet alleen na scheiding
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV