Overslaan en naar de inhoud gaan

Online tourprogramma verklapt: Level 42 naar Bospop

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 21:59

De Britse jazzfunk-groep Level 42 komt volgend jaar naar Bospop.

Volgens het tourprogramma op de Facebookpagina van de band treedt Level 42 volgend jaar op in Weert.

Verrassingen
De komst van Level 42 had volgens Koen Klomp van de organisatie nog een verrassing moeten blijven. "Maar we kunnen het nu natuurlijk niet meer ontkennen", zegt hij. "Ik wil er wel nog bij zeggen dat Level 42 geen headliner is. We hebben nog een paar verrassingen voor de festivalbezoekers in petto."

De band rond Mark King bestormde in de jaren '80 van de vorige eeuw de hitlijsten met nummers als Love Games, Lessons In Love en It's over.

Nieuwe namen
Volgens Klomp maakt het festival volgende week woensdag een deel van de line-up bekend. Dan worden ook de eerste headliners wereldkundig gemaakt.

De 39ste editie van Bospop vindt volgend jaar van 12 tot en met 14 juli plaats.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen