Overslaan en naar de inhoud gaan

Online tourprogramma verklapt: Level 42 naar Bospop

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 21:59

De Britse jazzfunk-groep Level 42 komt volgend jaar naar Bospop.

Volgens het tourprogramma op de Facebookpagina van de band treedt Level 42 volgend jaar op in Weert.

Verrassingen
De komst van Level 42 had volgens Koen Klomp van de organisatie nog een verrassing moeten blijven. "Maar we kunnen het nu natuurlijk niet meer ontkennen", zegt hij. "Ik wil er wel nog bij zeggen dat Level 42 geen headliner is. We hebben nog een paar verrassingen voor de festivalbezoekers in petto."

De band rond Mark King bestormde in de jaren '80 van de vorige eeuw de hitlijsten met nummers als Love Games, Lessons In Love en It's over.

Nieuwe namen
Volgens Klomp maakt het festival volgende week woensdag een deel van de line-up bekend. Dan worden ook de eerste headliners wereldkundig gemaakt.

De 39ste editie van Bospop vindt volgend jaar van 12 tot en met 14 juli plaats.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen