Overslaan en naar de inhoud gaan

Online supermarkt Picnic naar Venlo

Geplaatst opdonderdag 30 augustus 2018 - 13:59

Websuper Picnic begint halverwege september in Venlo met het bezorgen van boodschappen.

Daarmee wordt Venlo de eerste plaats in Limburg waar het bedrijf aan de slag gaat. De komst van Picnic is goed voor zo'n 40 nieuwe banen.

Geen lijst
In toekomst wil het bedrijf zich ook in andere Limburgse plaatsen vestigen, al heeft Picnic nog geen lijst met kandidaatsteden. Volgens Ruben Vermijs van de bezorgsuper zijn niet alleen grote steden interessant. “Het hangt vooral af van een goede centrale locatie voor een hub. Een logistiek centrum van waaruit we een gebied kunnen beleveren.”

Samenwerken
De winkel wil met lokale ondernemers gaan samenwerken. Zo kunnen bijvoorbeeld bakkers brood en vlaaien leveren via de bezorgdienst.

Uitbreiden
De websuper begon in 2015 in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en is nu bezig met uitbreiden. Zo is het onlangs ook begonnen met bezorgen in verschillende Brabantse plaatsen. Picnic was een van de eerste bedrijven die begonnen met online-verkoop van boodschappen. Het bedrijf ging daarmee de strijd aan met supermarktketens als Albert Heijn en Jumbo.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen