Overslaan en naar de inhoud gaan

Online supermarkt Picnic naar Venlo

Geplaatst opdonderdag 30 augustus 2018 - 13:59

Websuper Picnic begint halverwege september in Venlo met het bezorgen van boodschappen.

Daarmee wordt Venlo de eerste plaats in Limburg waar het bedrijf aan de slag gaat. De komst van Picnic is goed voor zo'n 40 nieuwe banen.

Geen lijst
In toekomst wil het bedrijf zich ook in andere Limburgse plaatsen vestigen, al heeft Picnic nog geen lijst met kandidaatsteden. Volgens Ruben Vermijs van de bezorgsuper zijn niet alleen grote steden interessant. “Het hangt vooral af van een goede centrale locatie voor een hub. Een logistiek centrum van waaruit we een gebied kunnen beleveren.”

Samenwerken
De winkel wil met lokale ondernemers gaan samenwerken. Zo kunnen bijvoorbeeld bakkers brood en vlaaien leveren via de bezorgdienst.

Uitbreiden
De websuper begon in 2015 in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en is nu bezig met uitbreiden. Zo is het onlangs ook begonnen met bezorgen in verschillende Brabantse plaatsen. Picnic was een van de eerste bedrijven die begonnen met online-verkoop van boodschappen. Het bedrijf ging daarmee de strijd aan met supermarktketens als Albert Heijn en Jumbo.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen