Overslaan en naar de inhoud gaan

Online-supermarkt bezorgt eerste boodschappen in Venlo

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 18:27

Online-supermarkt Picnic is in de regio Venlo begonnen met de eerste boodschappenbezorgservice in Limburg.

Bij het bedrijf kunnen levensmiddelen worden besteld. Anders dan andere supermarkten die een bezorgservice aanbieden, heeft Picnic geen winkelpanden. Daardoor kunnen ze naar eigen zeggen producten goedkoper aanbieden.

Grote boodschap
Andere supermarkten in Venlo vrezen ze geen concurrentie van de nieuwkomer. De eerste klanten hebben vooral uit nieuwsgierigheid een online bestelling gedaan. "We gaan het proberen voor de grote boodschappen", zegt een van de eerste klanten. "De rest halen we nog bij de supermarkt om de hoek."

Snel uitbreiden
Op de eerste dag heeft de nieuwe dienst de eerste twintig bestellingen geleverd, maar de bedoeling is om snel uit te breiden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen