Overslaan en naar de inhoud gaan

Online pokerspelers gebruiken foto Limburger als talisman

Geplaatst opwoensdag 9 mei 2018 - 19:48

De profielfoto van Tim Hendriks uit Reuver wordt steeds vaker gebruikt door online pokerspelers. Dit nadat een online pokeraar eerder de lieve som van één miljoen euro won met de foto van Hendriks.

Andere pokerspelers beproeven nu ook hun geluk met een van zijn foto's.

Miljoen
Een online pokerspeler, die schuil gaat onder de naam Daenarys T., gebruikte bij Sunday Million Take 2 de foto van Hendriks. Met succes. Hij pokerde een bedrag van één miljoen dollar bij elkaar.

Lees ook: Pokerspeler gebruikt foto van Limburger en wint miljoen

Talisman
En dat bleef niet onopgemerkt. Foto's van Hendriks duiken steeds vaker op. "Er hangt een vreemd soort talisman-effect aan vast", zegt Hendriks tegen 1Limburg. "De eerste prijswinnaars druppelen al binnen."

Geluk
"Ik had eigenlijk wel verwacht dat het snel zou overwaaien", zegt Hendriks. Toch kan hij er evengoed om lachen. "Ik vermaak me kostelijk met de creaties." Hendriks vindt het verder fijn dat zijn foto een aantal pokerspelers geluk brengt. "Eind mei speel ik zelf weer een toernooi. Hopelijk brengen de foto's mij dan ook geluk."

Lees ook: Pokermiljonair die foto van Limburger gebruikte is bekend

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen