Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval op snelweg: politie botst tegen stilstaande auto

Geplaatst opzaterdag 24 oktober 2020 - 7:12

Bij een ongeval op snelweg A79 is zaterdagochtend een politieagent gewond geraakt. De politiewagen botste tegen een stilstaande auto die midden op de snelweg stond.

Het ongeval gebeurde rond 01:25 uur ter hoogte van Hulsberg.

Geen lichten
De politieauto reed van Heerlen richting Maastricht toen de agenten de stilstaande auto plots midden op de snelweg zagen staan. De auto had geen verlichting. De chauffeur van de politieauto kon een botsing niet meer voorkomen. In de auto zaten geen mensen. Het is nog niet bekend wie de wagen midden op de snelweg heeft achtergelaten.

Video: Orange Media

De politie sloot de A79 een tijdje af voor onderzoek. De gewonde agent is naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen