Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval op A67: paarden wachten op vervangend vervoer

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 11:05

Een paardentruck heeft donderdagochtend een klapband gekregen op de A67 bij Maasbree.

Eén rijstrook was hierdoor tijdelijk gesloten.

Brandstof
Doordat het voertuig kantelde is er een lekkage in de tank van het voertuig ontstaan. Hierdoor is er brandstof op het wegdek terechtgekomen.

Drie paarden
Volgens de brandweer zaten in de gekantelde paardenvrachtwagen drie paarden. De dieren zijn ongedeerd en zijn verplaatst met vervangend vervoer.

Vervangend vervoer
Volgens een woordvoerder duurde het vrijgeven van de rijstrook enige tijd omdat er gewacht werd op het vervangend vervoer voor de paarden. Daarna werd het wegdek pas schoongemaakt.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen