Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval met spookrijder op A73, drie gewonden

Geplaatst opvrijdag 15 september 2017 - 15:32

Op de A73 heeft een spookrijder vrijdagmiddag een ongeluk veroorzaakt.

Het ongeval vond rond 15:00 uur plaats op de snelweg tussen Vierlingsbeek en Boxmeer.

Spookrijder
De ANWB meldt dat een spookrijder het ongeval op de snelweg veroorzaakt heeft. Hij reed 200 meter tegen de richting in. Vervolgens knalde hij op een andere auto. De twee inzittenden zijn gewond geraakt. Ook de spookrijder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

File
Verkeer vanuit Limburg richting Nijmegen loopt flinke vertraging op. Ter hoogte van Venray loopt het vast. Verkeer wordt over de vluchtstrook geleid.

Rond 17:15 uur meldde Rijkswaterstaat dat de A73 weer vrij was en het verkeer niet meer om hoefde te rijden via Eindhoven/Den Bosch.

Foto: SK-Media

Klik hier voor de actuele verkeersinformatie.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen