Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval Margraten: gewonde gereanimeerd

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 12:44

Bij een aanrijding met een auto is vrijdagochtend in Margraten een fietser gewond geraakt.

Het slachtoffer is ter plekke gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. Over zijn toestand is op dit moment verder nog niets bekend.

Traumahelikopter
Een traumahelikopter was ter plaatse, maar inmiddels weer vertrokken. De politie verhoort op dit moment de bestuurder van de auto.

Technisch onderzoek
Het ongeval vond plaats bij de rotonde op het industrieterrein Aan de Fremme. Vanwege technisch onderzoek was de provinciale weg N278 ter plaatse enkele uren afgesloten voor verkeer.

Tijdens het technisch onderzoek na het ongeval deed de politie onder meer een remtest

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen