Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval en mist: verkeer op A2 muurvast

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 7:56

Het verkeer op de A2 tussen Maasbracht en Urmond staat muurvast vanwege twee ongevallen.

De vertraging in zuidelijke richting was rond 7:30 uur bijna anderhalf uur vanwege een ongeval bij Urmond. Daar werd de linkerrijstrook afgesloten, waardoor het verkeer tot aan knoppunt Het Vonderen stil kwam te staan.

Naar noord
Tegen 8:00 uur werd de weg daar weer vrijgegeven. Een ongeval bij Born zorgde er tegen die tijd voor dat het verkeer in noordelijke richting vast begon te lopen.

Voor zover bekend is er bij de ongevallen niemand serieus gewond geraakt.

Mist
Ook op de sluipwegen parallel aan de snelweg loopt het verkeer vast. Het verkeer in Limburg gaat dinsdagochtend sowieso al moeizaam vanwege de dichte mist.

Lees ook: Code geel: dichte mist en kans op gladheid

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.n/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen