Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeval Castenray: bestuurder opgepakt en inzittende gewond

Geplaatst opzondag 12 december 2021 - 18:18

Een automobilist is zondag aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaakt in Castenray. Zijn bijrijdster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14:50 uur ging het mis op de Horsterweg.

Boom
De bestuurder raakte van de weg, ramde een boom en kwam uiteindelijk met zijn voertuig in een greppel terecht. Alle inzittenden konden op eigen kracht de auto verlaten. Ze zijn in een ambulance gecontroleerd op hun verwondingen. Uiteindelijk moest de bijrijdster naar het ziekenhuis toe.

Alcohol
Volgens een correspondent is de automobilist ter plekke opgepakt. Vermoedelijk had hij iets te diep in het glaasje gekeken. Een berger heeft de auto weggesleept.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen