Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongelukje Angela Schijf bij opnames Flikken Maastricht

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 10:02

Angela Schijf is gewond geraakt bij de opnamen voor een nieuw seizoen Flikken Maastricht.

De actrice, die de stoere politievrouw Eva van Dongen speelt, bleef niet heel bij een van de vele stunts die ze moest uithalen.

'Na een dagje stunten met een icepack zwaluwstaartjes knippen op je hotelkamer. Het is het waard', schrijft Schijf op Twitter.

Stunts
De acteurs moeten zich flink in het zweet werken voor de soms ruige scènes: "Angela moet in allerlei afgronden rollen en andere stunts doen", zo vertelt een woordvoerder van AVROTROS tegen RTL Boulevard. "Er is niks ernstigs gebeurd, maar ’s avonds moest ze zichzelf wel verplegen."

Gescheurde achillespees
Het is niet de eerste keer dat een acteur van Flikken Maastricht gewond raakt. Eerder scheurde Victor Reinier, in Maastricht beter bekend als rechercheur Floris Wolfs, zijn achillespees.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
Flikken Maastricht krijgt spin-off in Rotterdam
Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014
Tv-wereld in de ban van Televiziergala
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen