Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk op A76 stremt verkeer: linkerrijstrook even dicht

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 8:09

Op de A76 bij Schinnen is dinsdagmorgen een ongeluk gebeurd.

Het ging rond 8:00 uur in de richting van Geleen mis.

Dicht
De ANWB meldt dat door het ongeluk de linkerrijstrook tussen knooppunt Ten Esschen en Schinnen was afgesloten. Rond 8:30 uur was de weg weer vrij. Hoeveel auto's betrokken zijn bij de botsing, is niet bekend. Ook is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.

Er stond een kilometerslange file die op het hoogtepunt een vertraging van een uur veroorzaakte. Inmiddels kan het verkeer weer langzaam doorrijden.

Blijf hier op de hoogte van de laatste stand van zaken op de weg.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen