Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk met trein in Reuver: scooterrijder op de vlucht

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2020 - 23:10

Een scooterrijder is dinsdag in Reuver aan de dood ontsnapt, toen een voorbij denderende trein het achterwiel van zijn scooter aantikte. Na het ongeluk is de berijder van de stadsbrommer er vandoor gegaan.

De aanrijding vond rond 22:30 uur plaats bij de spoorwegovergang aan de Heerstraat.

Slagbomen al omlaag
Een correspondent ter plaatse laat weten dat de scooterrijder met hoge snelheid de overgang naderde, terwijl de slagbomen al omlaag waren. "Hij is daar langs gezigzagd en vervolgens raakt de passerende trein het achterwiel van de scooter", aldus de correspondent.

Kleerscheuren
Het lijkt erop dat de berijder van de gemotoriseerde tweewieler er met alleen kleerscheuren vanaf is gekomen, omdat hij na het ongeluk op een hollen zette.

Vanwege het ongeval rijden er de rest van de dinsdag geen treinen meer tussen Roermond en Swalmen. De politie doet ter plaatse onderzoek.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen