Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ongeluk met meerdere auto's veroorzaakt file op A2

Geplaatst opdonderdag 11 januari 2018 - 7:38

Op de A2 bij Kelpen-Oler zijn donderdagmorgen ten minste drie auto's en een bedrijfsauto op elkaar gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond 7:00 uur in noordelijke richting. Twee personen zouden volgens een ooggetuige naar het ziekenhuis zijn gebracht met onbekend letsel.

Door de botsing werd de linkerrijstrook afgesloten voor het verkeer. Daardoor was er een file tot aan Wessem. Inmiddels is de rijstrook weer vrijgegeven.

Opnieuw raak
Om 8:45 uur was het opnieuw raak op de A2 tussen Kelpen-Oler en Nederweert. In noordelijke richting botsten ter hoogte van het LaPlace restaurant vier auto's tegen elkaar, zo meldt WeertdeGekste. Er raakte niemand gewond.

Nadat de politie de betrokken voertuigen naar de vluchtstrook had begeleid, kon de snelweg weer volledig in gebruik worden genomen.

Foto: WeertdeGekste

Lees actuele verkeersinformatie op 1limburg.nl/verkeer

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen