Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk met drie vrachtwagens, A67 korte tijd dicht

Geplaatst opwoensdag 23 augustus 2017 - 10:06

Na een ongeluk met drie vrachtwagens is de snelweg A67 richting Venlo ter hoogte van Geldrop enige tijd dicht geweest.

Het ongeluk gebeurde rond 9:00 uur ter hoogte van de oprit naar de snelweg.

Traumahelikopter
De hulpdiensten rukten massaal uit om twee chauffeurs uit hun cabines te bevrijden. Brandweer, politie en meerdere ambulances waren snel ter plaatse. Een traumahelikopter landde op de snelweg voor medische assistentie.

Eén vrachtwagenchauffeur is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De tweede chauffeur kon door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld worden. Hij hoeft niet naar het ziekenhuis.

Technisch onderzoek
De snelweg is enige tijd tussen Geldrop en Someren dicht geweest. De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te achterhalen. De toerit naar de snelweg is nog wel dicht, omdat de vrachtwagens nog geborgen moeten worden.

Er werd een omleiding ingesteld voor het doorgaand verkeer richting Venlo. Automobilisten werd geadviseerd om te rijden via Weert, over de A2, N276 en A73.

Foto: GinoPress

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen