Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk met drie auto's in Afferden: twee gewonden

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 15:16

Bij een aanrijding in Afferden zijn twee gewonden vallen.

Het ongeluk vond rond 14:20 uur plaats op de N271 bij Afferden.

Drie auto's
Bij het ongeval zijn volgens een correspondent ter plaatse drie auto's betrokken. In een van de voertuigen zaten jonge kinderen. Het is niet bekend of die kinderen tot de gewonden behoren.

Afgesloten
De brandweer heeft één inzittende uit een van de voertuigen moeten bevrijden. Vanwege de crash is de N271 afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt daarom over het fietspad geleid.

Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen