Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk Horst: meisje (17) uit Venlo is dodelijk slachtoffer

Geplaatst opzondag 15 juli 2018 - 11:47

Bij het eenzijdige ongeval in Horst in de nacht van zaterdag op zondag is een 17-jarig meisje uit Venlo overleden. De bestuurder (19) van de auto verloor de macht over het stuur en botste met de auto tegen een boom.

Dit gebeurde rond 3:25 uur op de Venrayseweg. Vermoedelijk was de hoge snelheid de aanleiding voor het verliezen van de controle en zoals het er nu naar uitziet was er geen alcohol in het spel. Dit laat de politie weten.

Ernstig letsel
De bestuurder, afkomstig uit Venray, is per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Een 17-jarige en een 19-jarige jongen raakten ook gewond. De 17-jarige jongen is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De 19-jarige is per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

Een traumahelikopter verleende medische bijstand.

Lees ook: Auto botst tegen boom: een dode en drie gewonden

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen