Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk Haelen nog raadsel, politie roept getuigen op

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 6:25

De politie heeft nog geen helder beeld van het ongeval dinsdag op de Napoleonsweg in Haelen. Daarbij raakte een fietsster ernstig gewond.

Ondanks dat de politie een reconstructie heeft gemaakt, is het nog niet duidelijk of de vrouw zelf gevallen is of dat zij is aangereden. Daarom roept de politie getuigen op zich te melden.

Traumahelikopter
De vrouw werd rond 14:30 uur gevonden in de berm op de hoek van de Kasteellaan en de Napoleonsweg. Zij is met onbekende verwondingen per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de fietsster eraan toe is, is niet bekend.

Lees ook: Traumaheli naar ongeval met fietser in Haelen

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen