Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk door Litouwer met slok op achter stuur: 1 arrestatie

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 21:10

Een man uit Litouwen, die met slok op achter het stuur zat, heeft donderdag in Roermond een ongeval veroorzaakt.

Het ongeval gebeurde rond 20:15 uur op de kruising Donderbergweg en Mozartstraat.

Arrestatie
De man in de auto met het Litouws kenteken is aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie en is geboeid meegenomen naar het bureau.

Geen voorrang
De Litouwer reed volgens een correspondent met een aardig tempo over het kruispunt. Hij zag daarbij een auto, die van rechts kwam en voorrang had, over het hoofd. De beschonken automobilist heeft ook enkele paaltjes uit de grond gereden.

De vrouw in de andere auto kwam met de schrik vrij.

Foto: Fer Traugott

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen