Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk bij waterskibaan Roermond, man uit water gered

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 16:53

In Roermond is dinsdagmiddag een man in het water terechtgekomen.

Dat gebeurde rond 16:30 uur in de Noorderplas, bij het Beaver Creek Wake Park.

Kwartier
Bij een ongeluk op de waterskibaan raakte de jongeman gewond aan zijn arm. Daardoor kwam het slachtoffer niet op eigen kracht uit het water. Hij lag 200 meter van de kant. De brandweer kon het slachtoffer uiteindelijk uit het water redden.

De persoon is naar het ziekenhuis gebracht. "Het iets te fanatiek willen waterskiën is waarschijnlijk debet geweest aan dit ongeval", zegt een woordvoer van de brandweer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen