Overslaan en naar de inhoud gaan

Ongeluk A76 bij Heerlen: bestuurder spoorloos

Geplaatst opzaterdag 23 oktober 2021 - 21:31

Op de A76 bij Heerlen is zaterdagavond een auto van de weg geraakt en in een greppel tot stilstand gekomen. Van de bestuurder ontbreekt ieder spoor.

Het ongeluk vond rond 20:30 uur plaats. Hulpdiensten vonden een auto in de greppel toen ze op de plek des onheils aankwamen. Voor zover bekend gaat het om een eenzijdig ongeval.

Zoektocht
De bestuurder was nergens te vinden. Er is een zoektocht gestart naar de inzittende(n).

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen