Overslaan en naar de inhoud gaan

Onenigheid in Landgraafse PvdA over fusieplannen

Geplaatst opzaterdag 17 december 2016 - 12:50

Het Landgraafse raadslid Bart Smeets verlaat de PvdA en gaat als éénmansfractie verder.

Smeets (43) schrijft op zijn Facebookpagina dat er een verschil in inzicht is over het tijdspad, de communicatie en de onderzoeksresultaten met betrekking tot de voorgenomen fusie met Heerlen.

Afwachten
Op 16 januari nemen beide gemeenteraden een besluit. In Heerlen lijkt een meerderheid verzekerd, in Landgraaf is dat nog niet het geval. Het wachten is daar op coalitiepartij CDA, die pas een standpunt inneemt na een nieuwe peiling onder de bevolking.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Ex-PvdA-raadslid Bart Smeets maakt overstap naar CDA
Gouvernement, provinciehuis, Provincie Limburg (stock)
Baudet blijft: Statenfractie FvD Limburg brokkelt verder af
PvdA Landgraaf stelt vragen over extra uur Pinkpop
'Superdividend' heeft geen gevolgen voor stortplaatsen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen