Overslaan en naar de inhoud gaan

Onduidelijk wanneer gouvernement weer open kan

Geplaatst opwoensdag 21 juli 2021 - 17:08

Bijna een week verder en het provinciehuis in Maastricht is nog steeds gesloten vanwege waterschade. Alle medewerkers werken vanuit thuis.

"Er is namelijk sprake van schade in het gebouw. Dat is afgelopen donderdag ontstaan. Het water liep enkele kelders in", zegt een woordvoerster van Provincie Limburg.

Thuiswerken
Thuiswerken levert geen problemen op voor het personeel. Dat zijn de medewerkers gewend vanwege de coronapandemie. "De dienstverlening is digitaal", aldus de woordvoerster. Wanneer het provinciehuis weer open kan, is nog onduidelijk.

Lees ook: Gouvernement per direct gesloten

Veiligheid
Het gouvernement werd afgelopen donderdag uit veiligheidsoverwegingen per direct gesloten, omdat het risico op wateroverlast groot was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen