Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek woning: zwembad en jacuzzi in beslag genomen

Geplaatst opdinsdag 18 januari 2022 - 12:05

In een lopend onderzoek naar de kweek en handel in hennepstekken heeft de politie dinsdag een woning in Geleen doorzocht. Daarbij zijn uiteindelijk een zwembad en een jacuzzi in beslag genomen.

Dat gebeurde rond 9:00 uur aan de Chrysantenstraat.

Leegpompen
Ook was de brandweer aanwezig om het zwembad en de jacuzzi met een afmeting van 6 bij 2,5 meter leeg te pompen. Daarna zijn ze uit de tuin getild en meegenomen.

Eerdere arrestaties
Deze doorzoeking komt volgens de politie niet zomaar uit de lucht vallen. In datzelfde onderzoek heeft de politie eind 2021 al beslag gelegd op 10.000 hennepstekken, contant geld, twee Rolex-horloges en een luxe personenauto. Eerder zijn al twee mannen van 35 en 32 jaar oud opgepakt. Zij zitten nog steeds vast.

Foto inval Geleen 18-1-2022
Bij het onderzoek werden een jacuzzi en een zwembad in beslag genomen
Foto: Keistadnieuws
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen