Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek naar laagvliegende heli tijdens Sjtasiefestatie

Geplaatst opzondag 11 februari 2018 - 22:51

Er is een onderzoek gestart naar een helikopter die zaterdag rondjes vloog boven het publiek tijdens de Sjtasiefestatie in Roermond.

De politie heeft aan de collega's van de luchtvaartpolitie gevraagd om uit te zoeken om welke helikopter het ging, zo meldt De Limburger. "De piloot en de opdrachtgever hebben wat uit te leggen", zegt een woordvoerder van de politie tegen de krant.

Te laag
De helikopter zou zonder herkenningstekens veel te laag over het Stationsplein zijn gevlogen.

Bij de Sjtasiefestatie waren zaterdag zo'n 25.000 mensen aanwezig. Op een bepaald moment was het zo druk, dat er niemand meer werd toegelaten op het plein.

De Sjtasiefestatie was live te volgen op L1 TV. Hier is de uitzending terug te kijken.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen