Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek naar laagvliegende heli tijdens Sjtasiefestatie

Geplaatst opzondag 11 februari 2018 - 22:51

Er is een onderzoek gestart naar een helikopter die zaterdag rondjes vloog boven het publiek tijdens de Sjtasiefestatie in Roermond.

De politie heeft aan de collega's van de luchtvaartpolitie gevraagd om uit te zoeken om welke helikopter het ging, zo meldt De Limburger. "De piloot en de opdrachtgever hebben wat uit te leggen", zegt een woordvoerder van de politie tegen de krant.

Te laag
De helikopter zou zonder herkenningstekens veel te laag over het Stationsplein zijn gevlogen.

Bij de Sjtasiefestatie waren zaterdag zo'n 25.000 mensen aanwezig. Op een bepaald moment was het zo druk, dat er niemand meer werd toegelaten op het plein.

De Sjtasiefestatie was live te volgen op L1 TV. Hier is de uitzending terug te kijken.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen