Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek naar hoogwaterbescherming in regio Venlo

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 11:54

Er wordt onderzoek gedaan naar hoe bewoners langs de Maas bij Venlo beter beschermd kunnen worden tegen hoogwater.

Komende jaren wordt samen met inwoners gekeken naar de hoogwaterscherming tussen Venlo en Velden. Ook wordt gekeken hoe het gebied het beste kan worden ontwikkeld.

Lees ook: Hoogwater kostte 2000 werkuren en anderhalve ton

De gemeente Venlo, provincie Limburg en Waterschap Limburg hebben afspraken gemaakt over het onderzoek en de verdeling van de kosten. Over twee jaar moet er duidelijkheid zijn over de precieze aanpak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen