Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek naar bombrief Krewinkel beëindigd

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 14:31

Justitie heeft het onderzoek gestaakt naar de afzender van de bombrief aan burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen.

Het onderzoek heeft niets opgeleverd en er zijn volgens justitie geen aanknopingspunten.

Verdacht pakketje
Eind 2016 werd een verdacht pakketje afgeleverd in het stadhuis in Heerlen met daarbij een brief gericht aan burgemeester Ralf Krewinkel. Daarin werd een miljoen euro geëist. Het stadhuis werd ontruimd en de raadsvergadering werd gestaakt. In het pakketje zat springstof, maar de ontsteking ontbrak.

Seponeren
Een dag later werd een 45-jarige man in Hulsberg opgepakt. Hij zat enkele dagen vast, maar later bleek dat de Hulsberger helemaal niets met de zaak te maken had. De zaak tegen hem werd geseponeerd.

Lees ook: Zaak bombrief burgemeester Heerlen geseponeerd

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen