Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek naar bombrief Krewinkel beëindigd

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 14:31

Justitie heeft het onderzoek gestaakt naar de afzender van de bombrief aan burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen.

Het onderzoek heeft niets opgeleverd en er zijn volgens justitie geen aanknopingspunten.

Verdacht pakketje
Eind 2016 werd een verdacht pakketje afgeleverd in het stadhuis in Heerlen met daarbij een brief gericht aan burgemeester Ralf Krewinkel. Daarin werd een miljoen euro geëist. Het stadhuis werd ontruimd en de raadsvergadering werd gestaakt. In het pakketje zat springstof, maar de ontsteking ontbrak.

Seponeren
Een dag later werd een 45-jarige man in Hulsberg opgepakt. Hij zat enkele dagen vast, maar later bleek dat de Hulsberger helemaal niets met de zaak te maken had. De zaak tegen hem werd geseponeerd.

Lees ook: Zaak bombrief burgemeester Heerlen geseponeerd

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen