Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Beesel

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 22:43

De politie is een onderzoek begonnen in Beesel na het aantreffen van een stoffelijk overschot.

De vondst werd zaterdagavond rond 20:30 uur gemeld bij de politie.

Staat van ontbinding
Het lichaam lag in het natuurgebied de Rijkelse Bemden, nabij de Drakenweg en de Kerkweg. Volgens een woordvoerder van de politie ligt het lijk er al langere tijd. Of het om een man of vrouw gaat, was zaterdagavond nog niet bekend.

Over de omstandigheden waaronder de dode is aangetroffen, is nog niets bekend. De politie onderzoekt nog hoe de persoon om het leven is gekomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen