Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar

Geplaatst opdinsdag 24 mei 2016 - 11:12

Het onderzoek naar aanleiding van de aangifte van model Tessa Rolink is nog niet klaar. Rolink beschuldigde Camiel Eurlings er vorig jaar van haar zwaar mishandeld te hebben.

Het OM in Noord-Holland heeft nog steeds niet alle stukken in handen.

Onderzoekswensen
Volgens het OM komt dat doordat de advocaat van Eurlings onlangs meerdere nieuwe onderzoekswensen indiende.

Verwondingen
Tessa Rolink deed eind vorig jaar aangifte tegen de ex-KLM-topman uit Valkenburg. Hij zou haar hebben aangevallen waarbij Rolink oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog zou hebben opgelopen.

Verhaal doen
Eurlings zelf wil nog steeds niet reageren op de beschuldigen, laat advocaat Geert-Jan Knoops aan de Telegraaf weten. De strafpleiter zegt dat Eurlings op een later moment zijn verhaal zal doen. Ook Knoops zelf wil niets over de zaak kwijt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

IOC: mishandelingszaak Eurlings is 'privékwestie'
Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'
Camiel Eurlings doet aangifte tegen ex-vriendin
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen