Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar

Geplaatst opdinsdag 24 mei 2016 - 11:12

Het onderzoek naar aanleiding van de aangifte van model Tessa Rolink is nog niet klaar. Rolink beschuldigde Camiel Eurlings er vorig jaar van haar zwaar mishandeld te hebben.

Het OM in Noord-Holland heeft nog steeds niet alle stukken in handen.

Onderzoekswensen
Volgens het OM komt dat doordat de advocaat van Eurlings onlangs meerdere nieuwe onderzoekswensen indiende.

Verwondingen
Tessa Rolink deed eind vorig jaar aangifte tegen de ex-KLM-topman uit Valkenburg. Hij zou haar hebben aangevallen waarbij Rolink oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog zou hebben opgelopen.

Verhaal doen
Eurlings zelf wil nog steeds niet reageren op de beschuldigen, laat advocaat Geert-Jan Knoops aan de Telegraaf weten. De strafpleiter zegt dat Eurlings op een later moment zijn verhaal zal doen. Ook Knoops zelf wil niets over de zaak kwijt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

IOC: mishandelingszaak Eurlings is 'privékwestie'
Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'
Camiel Eurlings doet aangifte tegen ex-vriendin
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen