Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemingsraad Weert bezorgd om ambtenaren

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2015 - 22:18

De ondernemingsraad van Weert maakt zich zorgen om de ambtenaren nu het college van burgemeester en wethouders heeft aangekondigd flink te bezuinigen.

Als het aan het college ligt, wordt er gekoerst op het verminderen van gemeentelijke taken en komt de nadruk te liggen op het begeleiden van initiatieven van buitenaf.

Organisatie
Dat leidt tot een kleinere gemeentelijke organisatie, stelt het college. De ondernemingsraad stemt daarmee in als er ook écht taken worden afgestoten. In een brief aan de gemeenteraad geeft de OR aan dat het echter niet zo moet zijn dat dezelfde taken met minder ambtenaren uitgevoerd moeten worden. De werkdruk is nu al erg hoog, stelt de ondernemingsraad.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Weinig begrip voor miljoenenbezuiniging op ambtenaren
Rechter fluit Maastricht terug om verplaatsing ambtenaren
Naftakraker Olefins 4 Sabic Chemelot Geleen (22 okt 2019)
Chemiesector vreest fors banenverlies bij hoge CO2-heffing
'Nog steeds angstcultuur gemeentehuis Valkenburg'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen